Visoko
gradnje

S strogim izborom kakovosti, nadzorom izdelkov in dobaviteljev ter stalnim nadaljnjim razvojem tehničnih podrobnosti na področju gradbeništva vam lahko ponudimo naše storitve na najvišji ravni. Poleg tega najsodobnejša gradbena mehanizacija zagotavlja učinkovito obdelavo gradbenih del na najsodobnejšem nivoju tehnike.

Spreminjamo
preteklost.
In prihodnost.

Visokogradnja je veja gradbeništva, ki se ukvarja z načrtovanjem in gradnjo stavb, ki so večinoma nad nivojem površja tal.

Za naše zaposlene na oddelku za viskogradnjo so značilni osebna predanost, visoki standardi kakovosti in dosledno upoštevanje rokov. Naša ekipa poleg gradnje novih stavb poskrbi tudi za vse adaptacije in nudi individualno svetovanje, ki pomaga pri vprašanjih v zvezi s prenovo. Dobrega dela našega oddelka za gradnjo stavb ne cenijo le zasebne stranke, temveč tudi javne, ki cenijo produktivno sodelovanje z gradbenim podjetjem PGGH.
Poleg enodružinskih hiš, stanovanjskih naselij in individualnih stavb izkušene roke naše ekipe gradijo tudi domove za ostarele, poslovne stavbe ,…